Vulnerability Assessment & Pentesting

In verband met de sterke groei van SecureLink en SecureLabs zijn wij op zoek naar een ervaren Pre-Sales Security Consultant die ons huidige team wil komen versterken.

Als Pre-Sales Security Consultant vorm je de verbinding tussen sales en techniek. Je adviseert zowel klanten als collega Account Managers op de technisch inhoudelijke aspecten van een voorgestelde oplossing.

Je vertaalt de security vraagstukken van de klant naar innovatieve en technisch hoogstaande diensten op het gebied van Vulnerability Assessments, Pentesting, Redteaming en Awareness oplossingen. Je hebt veel commercieel gevoel, al ben je geen echte verkoper.

Interesse?

Mail je motivatie met CV naar [email protected] of bel 088 1234 200 en vraag naar Peter Mesker, CTO.

Solliciteer

Locatie: Sliedrecht

Functie Security Consultant

Je kerntaak is “het scopen van technische onderzoeken”. Nadat de Account Manager het eerste contact met de klant heeft gelegd, ga jij als trusted advisor met de klant in gesprek om de vraag duidelijk in kaart te brengen en richting te geven aan de mogelijk oplossing. Deze oplossingen onderbouw je met offertes en/of klantpresentaties. Je bent de spil tussen de oplossingen; project management, security consultants (ethical hackers) en de klant. Je rapporteert aan de Teamlead Pre-Sales. Kortom: een dynamische functie die technische (pentesting) en commerciële aspecten combineert en volop mogelijkheden biedt om jouw rol verder uit te bouwen.

Neem jij dit mee?

  • Technisch commerciële achtergrond;
  • goede kennis van networking, infrastructuur en (web)applicaties;
  • ervaring met – of kennis van het uitvoeren van Vulnerability Assessments en Pentesting;
  • vertalen van klantbehoefte naar een commercieel aanbod.

Herken jij je hierin?

  • je bent nieuwsgierig, je volgt de marktontwikkelingen op de voet en vertaalt deze naar de juiste business oplossingen;
  • je stelt het klantbelang voorop en beweegt je gemakkelijk tussen techniek en sales;
  • je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse- als Engelse taal in woord en geschrift;
  • je bent creatief, denkt “out-of-the-box”, bent zeer nauwkeurig, analytisch, communicatief vaardig en uiteraard van onbesproken gedrag;
  • Je bent een teamplayer met goede sociale eigenschappen die ook goed zelfstandig kan werken.

Wat kun jij van SecureLabs verwachten?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn ronduit goed te noemen. Je ontvangt een salaris dat past bij jouw kennisniveau & ervaring en een interessante bonusregeling bij het behalen van persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen. SecureLabs kent een uitstekende pensioenregeling en bijbehorende personeelsverzekeringen. Je gaat werken bij een sterk groeiend, toonaangevend en ambitieus bedrijf dat voor de mooiste partijen in de markt zeer uitdagende opdrachten uitvoert.

Belangstelling voor deze mooie kans? Mail dan nu je CV en motivatie en wij nemen direct contact met je op. Een persoonlijke screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer