Vacatures

Staat er geen vacature voor jou bij? Stuur een open sollicitatie naar [email protected]

Ethical Hacker

Als Ethical Hacker ben je een alleskunner. Je kunt programmeren, scripten, netwerken configureren en je weet hoe je een server juist moet installeren.

Bekijk vacature

Pre-Sales Security Consultant

Als Pre-Sales Consultant vorm je de verbinding tussen sales en techniek. Je adviseert zowel klanten als collega Account Managers op de technisch inhoudelijke aspecten van een voorgestelde oplossing.

Bekijk vacature
  • Informatiebeveiliging specialist
  • Jouw ontwikkeling staat centraal
  • Succes moet je vieren
securetour-2016

Informatiebeveiliging specialist

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers! Werken bij SecureLabs betekent werken in een gedreven, ambitieuze en enthousiaste omgeving, waar jij jouw talenten verder kunt ontwikkelen en uitbreiden! Oog voor detail, commitment, respect, enthousiasme, schwung, bezieling, klantgerichtheid en creativiteit zijn enkele competenties die wij van elke medewerker verwachten.

CampZone 2016

Jouw ontwikkeling staat centraal

SecureLabs gelooft in haar werknemers! Daarom krijg jij bij ons de vrijheid om jouw werkzaamheden uit te voeren op jouw manier, zodat jij op eigen wijze een bijdrage kan leveren aan de groei van SecureLabs. Dit brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Verantwoordelijkheid voor de juiste uitoefening van deze werkzaamheden en jouw eigen ontwikkeling. Kortom; een ondernemer binnen een onderneming!

Presidents Club 2016

Succes moet je vieren

Elk kwartaal geven wij iedereen een update en vieren wij onze successen, soms door te gaan volleyballen in Scheveningen, soms door uit eten te gaan. Wanneer wij onze jaarlijkse doelstellingen behalen, nodigen wij al onze medewerkers én hun partners uit voor President’s Club. Dit is een vakantie ergens in Europa waar zij als dank voor hun inzet op kosten van de SecureLink Group lekker kunnen genieten.

Wat biedt SecureLabs jou?

Een innovatieve en (financieel) gezonde organisatie die uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt. Denk hierbij aan een goede pensioenregeling met bijdrage van SecureLabs, overlijdensrisicoverzekering voor jouw nabestaanden, collectieve ziektekostenverzekering en ruimte om jouw wensen en groeimogelijkheden daar waar mogelijk te realiseren. Daarnaast werk je in een enthousiast team waar naast samen bouwen aan een nog mooiere organisatie, kennis, kunde en lol centraal staan.

SecureLabs is een positieve, gedreven, no-nonsense organisatie die altijd het klantbelang voorop stelt. Alle medewerkers zijn welkom in ons prachtige kantoor in Sliedrecht waar je in de inrichting onze innovatie, klantgerichtheid en enthousiasme terugziet. Werk jij thuis efficiënter? De mogelijkheid om thuis te werken is uiteraard ook bespreekbaar. Daarnaast biedt SecureLabs haar werknemers voor een minimale bijdrage een lunch aan. Dit varieert van een boterham met kaas tot en met lekkere hapjes, ovengerechten en zelfgemaakte salades. Koffie, thee en frisdrank zijn hierbij inbegrepen.

Afhankelijk van je functie krijg je de beschikking over een leaseauto of kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding. Al onze Ethical Hackers, Consultants en Account Managers gebruiken een smartphone en laptop om flexibel hun werk uit te voeren en kunnen in aanmerking komen voor een internetvergoeding.

In een kennisorganisatie als SecureLabs zijn er legio mogelijkheden tot het volgen van opleidingen of certificeringen op jouw vakgebied of juist daarbuiten! Naast ontwikkelingsgesprekken bieden wij je doorgroeimogelijkheden naar andere functies en/of ontwikkelingsmogelijkheden richting specialisaties of juist een verbreding van je horizon.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte worden gehouden van ons laatste nieuws, trends en events? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Is het aanmeldformulier niet zichtbaar? Meld u dan aan via [email protected]