Volg ons webinar

Op 21 december 2017 verzorgt Cybersecurity Advisor Maikel Roolvink een webinar over de Security Maturity Assessment. Tussen 12:00 en 13:00 bespreekt hij:

Uiteraard is er ook ruimte om uw vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Security-Maturity-Assessment-example“Start met een lange termijn- strategie op het gebied van effectieve cybersecurity.”

Het is inmiddels vanzelfsprekend voor organisaties om invulling te geven aan cybersecurity. Echter zien wij dat hierbij nog té vaak vertrouwd wordt op een ad hoc aanpak. Veel, verschillende oplossingen worden los van elkaar geïmplementeerd in de hoop dat deze elkaars effectiviteit maximaliseren. Helaas is het tegendeel waar en leidt deze werkwijze regelmatig tot inefficiënte maatregelen tegen hoge kosten.

Onze aanpak is anders. Door uw organisatie en de bijbehorende processen op een gestructureerde manier te doorgronden, leveren wij u een duidelijk en accuraat inzicht in uw huidige beheersing van informatiebeveiliging. Met deze resultaten heeft u een goed vertrekpunt voor het bouwen van een efficiëntere maar vooral ook effectievere cybersecuritystrategie.

Onze Security Maturity Assessment is een bewezen eerste stap in het bepalen van het volwassenheidsniveau van uw organisatie met betrekking tot informatiebeveiliging. Het biedt u een perfect platform om te starten met een lange termijnstrategie op het gebied van effectieve cybersecurity. Snel en kostenefficiënt.

Wat biedt de Security Maturity Assessment u?

Nadat wij het assessment van uw organisatie hebben uitgevoerd, heeft u:

  • Een volwassenheidsscore voor uw volledige organisatie, die aantoont hoe adequaat uw cyberverdediging is;
  • Een duidelijk overzicht van deze score op het gebied van business functies (mensen, processen en technologie) en securitygebieden (preventie, detectie en response);
  • Inzicht in hoe uw volwassenheidsscore zich verhoudt ten opzichte van concurrenten in uw industrie;
  • Een set van concrete actiepunten, aanbevelingen en duidelijke prioriteiten, met het doel het volwassenheidsniveau van uw organisatie verder te verhogen;
  • Een samenvatting en rapport voor uw management, die hen in staat stelt betere project- en investeringsbeslissingen te maken;
  • Optioneel: Toegang tot de SecureLink online assessment portal, die u in staat stelt uw security volwassenheidsscore continu te verbeteren en bij te houden.

SecurityMaturityModel

Hoe de Security Maturity Assessment werkt

Het krachtige, dynamische platform, wat gebaseerd is op een best-practice vanuit diverse standaarden, in combinatie met de expertise van onze consultants, maakt de Security Maturity Assessment geschikt voor elke organisatie. De assessment bestaat uit de volgende stappen:

  • Een lead consultant van ons Cybersecurity Advisory Services team zal u door het volledige assessmentproces leiden door middel van on-site sessie gebaseerd op een workshop met stakeholders;
  • Na de workshop worden de resultaten verwerkt tot een concept rapportage waarna deze intern wordt aangeboden;
  • U ontvangt het rapport inclusief samenvatting van deze resultaten binnen +/- 2 weken. Dit rapport bevat de totale volwassenheidsscore, alsook de concrete aanbevelingen die uw organisatie in staat stelt tot verbetering;
  • Optioneel: Toegang tot de SecureLink online assessment portal, die u in staat stelt uw security volwassenheidsscore continu te monitoren en onderhouden. Dit is van grote waarde in een landschap waar cyberbedreigingen zich continu blijven ontwikkelen.

Security Maturity Assessment

Maikel Roolvink

Wilt u ook een duidelijk overzicht van het securityvolwassenheidsniveau van uw organisatie?

Onze SMA is ontwikkeld met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van securityoplossingen bij grote organisaties in Europa. Wij begrijpen het huidige en opkomende cybersecurity landschap als geen ander en hebben dit verwerkt in onze aanpak. Wilt u meer weten over hoe de SecureLink SMA uw organisatie kan helpen? Vul dan het contactformulier in voor een gratis, vrijblijvende afspraak.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de Security Maturity Assessment? Neem dan contact met ons op of vraag gelijk een offerte aan.

Offerte aanvragen