Organisatie

Wij richten ons op architectuur, integriteit en veiligheid (security) op het gebied van ICT, informatiebeveiliging en organisatieadvies. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van penetratietesten, systeem audits en security audits.

Onze relaties bevinden zich voornamelijk in de top 1500 van bedrijven in sectoren als industrie, bank- en verzekeringswezen, juridische dienstverlening, zorgverlening en IT-dienstverlening.

Wij helpen onze opdrachtgevers risico’s te beheersen, architecturen te definiëren en problemen op te lossen. Daarbij is het essentieel dat wij de visie en behoeften van organisaties en complexe projecten weten te vertalen naar (operationele, tactische en strategische) processen, systemen en integraal samenwerkende subsystemen. Wij helpen u de informatiebeveiliging binnen uw organisatie naar een hoger niveau te brengen.

SecureLabs logo

Wij hebben een brede kennis van applicaties, applicatie ontwikkeling, middleware, netwerken, security, Unix, Windows en systeem integratie. Door deze kennis zijn wij in staat aspecten te beoordelen die gezamenlijk zowel de vertrouwelijkheid, integriteit als de beschikbaarheid van uw informatie inzichtelijk maken.

Wat doet SecureLabs

  • Insluiping; om te voorkomen dat u als organisatie werkelijk slachtoffer wordt van insluiping door onbevoegden, bieden wij een insluipingsdienst aan die ervoor ontworpen is om inzichtelijk te maken hoe kwetsbaar u bent voor een dergelijke dreiging.
  • LiveScan; de mogelijkheid voor bedrijven om de beveiliging van hun netwerken sterker te maken door geautomatiseerde periodieke kwetsbaarheidsanalyses uit te voeren.
  • Penetratietest; inzicht in de mate waarin uw ICT-infrastructuur bestand is tegen verschillende aanvallen, waarbij tevens de onverwachte zwakke plekken in de beveiliging worden blootgelegd.
  • Phishing; simulatie van een phishingaanval met het doel het creëren of vergroten van het beveiligingsbewustzijn onder de medewerkers.
  • Red Teaming; toetsing van IT systemen, veiligheidsprocessen en medewerkers van een organisatie. Denk hierbij aan fysieke toegang in het gebouw, bellen met de helpdesk, binnendringen op het netwerk en het uitvoeren van social engineering- en phising aanvallen.