LiveProtect


“Iedere organisatie wil focus houden op de core business, want daar liggen de kwaliteiten. Als het over informatiebeveiliging gaat, dan is de LiveProtect Managed Security Service van SecureLabs de oplossing voor informatiebeveiliging en controle binnen uw organisatie. Ieder zijn vak!”

Door met ons samen te werken heeft u direct toegang tot kennis en expertise op het gebied van networking en infrastructuur, middleware, applicaties, maar ook organisatiekennis, policies, procedures, regel- en wetgeving. Het voordeel voor u als organisatie is dat er direct een verbetering plaatsvindt in de informatiebeveiliging, de TCO wordt lager en u heeft een kennispartner met kennis van u als organisatie en uw business.

Uiteraard lossen wij niet direct alle problemen direct op. Hiervoor is vaak binnen uw organisatie ook een verandering nodig. Hierin helpen wij middels de Secure Quickscan. Hier geldt namelijk het aloude spreekwoord “bezint eer ge begint”. Security is namelijk een proces, geen product!

LiveProtect is onze meest uitgebreide vorm van Managed Security Services. Binnen LiveProtect kennen we een aantal vormen, afhankelijk van de grootte van uw organisatie. Denk hierbij aan 24*7 of 5*9 als het gaat om de dienstverlening.

LiveProtect is gebasseerd op Security Defense, ons stappenplan om uw organisatie naar een hoger beveiligingsniveau te brengen.

LiveProtect is een modulaire 7x24x365 managed security service die bestaat uit:

Optioneel kunnen hierbij de volgende diensten worden opgenomen:

Liveprotect Logo 3.0

 

 

 

 

 

 

Binnen het Network Operating Center (NOC) en Security Operating Center (SOC) van SecureLabs zorgen wij voor het 24*7 bewaken van uw netwerk, infrastructuur, middleware en applicaties. Zowel intern als extern, in de Benelux en bij externe locaties in het buitenland.